TankMatch, dé dienstverlenende onderneming met een specialisme in het vervoer en opslag van minerale olieproducten, vloeibare chemicaliën en duurzame vloeibare producten. Wij vervoeren over het spoor, over rivieren en kanalen en via de zeehavens van Europa. Dagelijks bedienen we klanten uit zowel de chemische, minerale als duurzame industrie.

Binnen onze twee divisies, TankMatch Inland Shipping en TankMatch Rail beschikken wij over zeer ervaren teams, een moderne vloot van dubbelwandige tankschepen en tankwagons. De modaliteiten spoor en binnenvaart behoren tot de meest milieuefficiënte transportmiddelen.

Met 35 medewerkers binnen het bedrijf heeft de groep in 2019 10,5 miljoen ton vervoerd, waarvan 7,4 miljoen ton via de binnenvaart en 3,1 miljoen ton per spoor. Hiervoor werd een vloot van 53 tankschepen ingezet en een pool van 2500 tankwagens in wagonmanagement beheerd.

Wij zijn altijd op zoek naar partners die zich realiseren dat eerlijkheid en betrouwbare communicatie de belangrijkste pijlers zijn voor een langetermijnpartnerschap. Vervolgens proberen wij altijd de perfecte voorwaarden en oplossingen te realiseren voor complexe transportvragen over het spoor en in de binnenvaart.

TankMatch, de juiste partij voor de juiste match tussen lading en bevrachter. Neem contact met ons op om te zien of wij ook uw partner in transport kunnen zijn.

Ons doel is het zo veilig, betrouwbaar en efficiënt mogelijk vervoeren van hoogwaardige chemicaliën en minerale olieproducten over de Europese rivieren en rails.

Wij creëren waarde voor onze klanten door het constant nastreven van het hoogste niveau in kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie. Hierbij streven we ernaar om met korte lijnen, openheid en competitieve prijsstellingen dé partner te zijn om een langetermijnpartnerschap aan te gaan.

Om concurrerend te zijn en een vooraanstaande marktspeler te blijven, zullen wij blijven investeren in kwaliteit, veiligheid, langetermijnrelaties en continue verbeteringen. Hiernaast hechten wij ook zeer veel belang in het werken met modern materieel en het blijven investeren in onze medewerkers.

Binnen deze doelen van de ondernemingsstrategie stellen wij de volgende prioriteiten:

  • Extra inzet op de ontwikkeling van ons kwaliteitssysteem;

  • Zero-incidentsbeleid; wat vooral gericht is op continue investering in een open en lerende organisatie, waarin wordt gedacht en gediscussieerd over veiligheid;

  • Inzetten op het behoud en vernieuwing van modern materieel;

  • Investeren in verdere verhoging van de efficiency door continu verbeteringen door te voeren in alle afdelingen van de organisatie;

  • Het aantrekken en opleiden van betrokken medewerkers.

Hierbij stelt TankMatch de klant centraal. TankMatch profileert zich als een flexibele en efficiënt werkende organisatie die klanten hierdoor voor een langere periode aan zich bindt.

Veiligheid is een van de belangrijkste punten in onze branche. Wij voldoen aan de wettelijke richtlijnen, officiële verordeningen, klanteisen en vetting-systemen (TMSA) en leven deze ook na. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd conform ISO 9001:2015.

Centraal in ons bedrijfsbeleid staat de tevredenheid van onze klanten. Zij merken dit doordat er voortdurend aan hun eisen wordt voldaan. Kwaliteit an duurzaamheid speelt een significante rol binnen TankMatch. Kwaliteit is de sleutel tot het succes van onze onderneming.

TankMatch History Graph
TankMatch History Graph